Власники нового топового смартфона Samsung Galaxy S20 Ultra скаржаться, що скло, яке захищає модуль основної камери на задній панелі, покривається сильними тріщинами.

Перші скарги почали з'являтися вже через два тижні з початку продажів пристрою. При цьому, причина тріщин незрозуміла. Власники смартфонів стверджують, що не втрачали телефони з руки, і вони не билися задньою панеллю про тверді предмети. Можливо, справа в самому склі, яке може бути занадто тонким, а так як модуль камери випирає на задній панелі, то й удари доводяться в більшості випадків на нього.

Galaxy S20 Ultra, sammobile

Інші користувачі помічають, що почалося з однієї маленької тріщинки, яка обмежила можливості зума на певному рівні. Потім тріщина збільшувалася, ще сильніше знижуючи роботу функції збільшення зображення.

до Речі, Samsung відмовляється від гарантійного ремонту такої несправності, а користувачі не можуть відремонтувати в сервісних центрах з-а пандемії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подивимося, як ці неприємні випадки вплинуть на продажу смартфонів Samsung.

Galaxy S20 Ultra, sammobile

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.