У минулому році Samsung представила 64-мегапіксельну камеру для смартфонів, а потім з'явилася і 108-мегапіксельна. Тепер компанія розробляє 250-мегапіксельну камеру. Як повідомляє джерело, датчик скоро з'явиться на ринку. Також інсайдери повідомляли, що компанія тісно співпрацює з Xiaomi, так само, як і при розробці 108-мегапіксельного датчика, який з'явився на смартфонах обох компаній.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Як повідомляє ресурс SamMobile, розмір 250-мегапіксельного датчика зображення ISOCELL може досягати більше одного дюйма (2,54 см). Для порівняння, 64-мегапіксельна камера S5KGW2 має розмір 1 / 1.72 дюйма, а 108-мегапіксельний датчик S5KHM1 - 1 / 1,33 дюйма. Іншими словами, чим більше цифра, тим якісніше фото. Подивимося, наскільки сильно підвищиться якість фото з новим датчиком, якщо він взагалі з'явиться в смартфонах компанії.

Крім того, Samsung завершила тестування свого 150-мегапіксельного датчика. Очікується, що найближчим часом компанія приступить до масового виробництва і він буде встановлений в пристрої у другій половині цього року.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.