Експерти з DeviceAtlas з'ясували, який смартфон є найпопулярнішим у всьому світі, а також в окремих регіонах.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

За даними джерела, звання самого популярного пристрою дісталося представленому ще в 2016 році смартфона iPhone 7.

Хоча апарат не може похвалитися великими продажами в останні два роки, він залишається одним з найбільш використовуваних гаджетів, судячи по використовуваного веб-трафіку. Втім, його низька ціна і стала вагомим аргументів при покупці. Другу сходинку рейтингу розділили Samsung Galaxy S8 і Galaxy S9 - обидві моделі користуються попитом в десятках країн по всьому світу. Зазначимо, що ці смартфони вже не флагмани, але їх ціна дозволяє отримати потужний смартфон з крутої начинкою, при цьому ціна досить низька, так як на полицях вже стоять Galaxy S20.

Серед найбільш продаваних смартфонів в Північній Америці першими знову опинилися гаджети Apple - лідерство утримують iPhone 11 і iPhone XR. Втім, це не дивно, адже Apple вже довгі роки займає лідерство на ринку США.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

У Європі ж топ продажів мобільних пристроїв відкрив Samsung Galaxy A50, який обігнав iPhone XR і iPhone 11, а четверту і п'яту сходинку посіли Samsung Galaxy A10 і A40 відповідно.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.