Корпорація Apple погодилася виплатити своїм користувача і 18000000 доларів. Таким чином компанія хоче уникнути судових позовів від користувачів, яким відключила FaceTime на старих iPhone. Варто зазначити, що гроші отримають жителі Каліфорнії, а виплати грошей відбуваються із-за скандалу, який стався ще 6 років тому.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Ще в 2014 році компанія відключила на iPhone відеосервіс FaceTime. У 2017 році обурені користувачі подали колективний позов. Щоб уникнути судової тяганини компанія вирішила виплатити грошову компенсацію позивачам.

Отже, перші два позивачі отримають по 7500 доларів, 30% від суми отримають адвокати, ще близько 3 мільйонів користувачів отримають всього за 3 долари. Втім, досить приємний бонус.

Нагадаємо, що ще в 2014 році компанія відключила функцію " FaceTime через судових розглядів, так як сервіс порушував кілька патентів, так що Apple дешевше і простіше позбутися від сервісу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.