Попереджати про своє наближення пішоходів фастбек Polestar 2 буде мелодією, що нагадує биття серця. У компанії порахували, що такий звук відмінно “«доповнює природний аудиоландшафт навколишнього світу”. Швидше за все, в майбутньому практично всі електрокари будуть оснащені подібними технологіями, які частково допоможуть уникнути ДТП.

Polestar 2
Polestar 2

На думку Volvo, це підвищить безпеку як пішоходів, так і велосипедистів, які є повноцінними учасниками дорожнього руху. У Європейському Союзі норма про обов'язкове оснащення електрифікованих автомобілів акустичною системою оповіщення AVAS (Acoustic Vehicle Alert System) почала діяти з 1 липня 2019 року.

Раніше свої автомобілі вже “озвучили” Volkswagen, BMW, Maserati і Porsche. Наприклад, моделі Volkswagen і BMW отримали космічні “голоси”. Правда, статистика ще не показала, що це ефективний спосіб. Коли функція з'явиться в автомобілях Volvo - невідомо.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.