Тюнери з німецького ательє Techart “прокачали” стандартний мотор Porsche 992. Причому вони домоглися підвищення потужності на 79 кінських сил виключно за допомогою роботи з програмним забезпеченням авто. Втім, цього достатньо, щоб автомобіль міг розганятися до 100 км за рекордний час.

Porsche 991, фото: Вікіпедія
Porsche 991, фото: Вікіпедія

Завдяки пакету Techart Powerkit ECU потужність Porsche 992 може вирости аж до 79 кінських сил. Додаткові “коні” з'являться в режимах Sport або Sport+. В режимі Wet потужність залишається незмінною. Все це дозволяє підвищити максимальну швидкість і прискорення до сотні, не влізаючи по суті під капот. Втім, невідомо, чому самі виробники Porsche не використовували такої можливості. Швидше за все, на впровадження обмежень були свої причини.

Так, стандартний двигун PDK C4S видає потужність в 444 кінські сили, які дозволяють розганятися до сотні за 3,4 секунди і досягати максимальної швидкості 305 кілометрів на годину. До речі, максимальна швидкість досягає 314 км/год, що досить великий показник навіть для спорткара.

30-річний Porsche 911
30-річний Porsche 911

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.