Команда безпеки Google Project Zero, знову оголосила про серію основних вразливостей в системі iOS. Ці лазівки можуть забезпечити злом системи для хакерів. У липні минулого року команда Google Project Zero оголосила про шести уразливість системи безпеки, що впливають на систему iOS. Чотири з цих вразливостей можуть привести до виконання шкідливого коду на віддалених пристроях iOS без участі користувача. Інші дозволяють зловмисникам красти дані з пам'яті пристрою і читати файли з віддалених пристроїв без втручання користувача.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

минулого тижня Apple зіткнулася з двома проблемами безпеки, які стали об'єктом пильної уваги. Наприклад, в звіті про безпеку стверджується, що створене зловмисно електронний лист може призвести до збою власного поштового додатка Apple. У вразливостей Apple iOS останнім часом є щось загальне, в ньому використовується базова система обробки. Запускаючи несподіваний програмний відповідь на пристрої, нормально заблоковані елементи управління можуть демонструвати непередбачувану поведінку, відкриваючи, таким чином, пролом для атак.

Крім того, компанія виявила велику кількість нових вразливостей в системі iOS. Хоча команда Google не розкрила точних деталей вразливостей, вона повідомила, що про ці вразливості було повідомлено в Apple, і зараз є оновлення для їх усунення. Настійно рекомендуємо оновитися до останньої версії iOS на всіх пристроях.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.