Сторінка американського магазину гри опублікувала в нижній частині вимоги до вільного простору, а також відомості про ліцензування та авторські права. Вже було загальновідомо, що фізична версія The Last of Us Part 2 буде поставлятися на двох дисках, тому не дивно, що цифрове завантаження досить велике.

Red Dead Redemption 2 вперше повернув тренд двох дисків, коли він був запущений в жовтні 2018 року, та поставив перед необхідністю перемикатися на півдорозі шляхом включення диска з даними і відтворення диска. На що б ви розраховували, не забудьте очистити жорсткий диск PS4 до дня релізу.

Це був важкий тиждень для The Last of Us 2 після того, як основні сюжетні моменти з гри просочилися раніше на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, в розпал хаосу Sony призначила оновлену дату випуску ігри і стало відомо, що The Last of Us Part 2 буде випущена 19 червня. Спочатку гра була відкладена на невизначений термін через проблеми з ланцюжком поставок, пов'язаних з пандемією.

Sony нарешті назвала остаточну дату виходу довгоочікуваної гри The Last of Us Part II, яку перенесли на невизначений термін.

"Оскільки наші команди в Sony Interactive Entertainment і Worldwide Studios наближаються до етапів розвитку і стикаються з світом, змінених за допомогою COVID-19, ми змушені пристосовуватися до існуючих умов, що постійно змінюються. Із-за деяких порушень наших робочих стилів ми хотіли надати оновлення гравцям PlayStation, які хочуть дізнатися, коли наші такі ексклюзивні ігри з'являться на PlayStation 4.