У травневу добірку ігор, які роздаються безкоштовно по підписці PlayStation Plus, увійшли симулятори фермерства та містобудування - Farming Simulator 19 і Cities: Skylines. Досить несподівана тематична підбірка, особливо, якщо врахувати попередні збірки.

В Farming Simulator 19 користувачі можуть будувати власну віртуальну ферму, керувати більш ніж 300 сільськогосподарськими машинами і займатися звичайними фермерськими справами - від збору врожаю до догляду за худобою. До речі, в самій грі купа можливостей, адже це симулятор.

На сервісі Metacritic симулятор отримав 64 бали із 100 за версією критиків і 5,2 бала з 10 згідно з відгуками користувачів. Втім, як геймери, так і критики не дуже оцінили старання розробників.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Друга гра, Cities: Skylines є класичним містобудівним симулятором. Цю гру оцінили критики краще. За рецензіями критиків гра отримала на Metacritic 81 бал із 100. Користувачі ж оцінили її на 7,6 бала з 10.

Ігри будуть доступні з 1 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.