Sony є відомим брендом електроніки з продукцією камер, телевізорів, смартфонів, аудіо-гаджетів і багато чого іншого. Нещодавно компанія випустила аудіо продукцію у своїй країні, Японії, яка включає в себе популярні навушники-вкладиші WH-1000XM3 і бездротові навушники WF-XB700 і WI-SP510. Тим не менш, Sony не зупиняється на досягнутому, оскільки працює над випуском ще більшої кількості бездротових навушників, на цей раз маючи на увазі спортсменів і тих, хто носить шоломи.

Навушники Sony, gizchina

Ще в 2019 році Sony подала заявку на патент на дизайн в японське патентне агентство JPO на нові бездротові навушники. Цей патент був нарешті опублікований минулого місяця і містить 9 чорно-білих зображень, а також кольоровий рендеринг нових пристроїв. На жаль, більш дрібні деталі щодо продукту в даний час невідомі, так як це патент на зразок. Тим не менш, компанія розкрила короткий опис.

Навушники Sony, gizchina

Дивлячись на зображення, стає ясно, що бездротові навушники і призначені для інших видів фізичної активності. Примітно, що опис показало, що навушники можна використовувати під шоломом. Це досягається тим, що навушник залишається всередині шолома, а область з елементами управління може бути розташована поза його.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.