Після того, як Microsoft оголосила про новий етап підписки для Xbox Game Pass - поки 10 мільйонів передплатників - компанія поділилася ще більш докладною інформацією про те, як просувається послуга підписки.

Дані Microsoft показують, що користувачі Xbox Game Pass заводять більше (віртуальних) друзів, грають в більше ігор і грають в ігри, які вони не могли б одержати в іншому випадку.

Xbox Game Pass
Xbox Game Pass

За даними Microsoft, з березня користувачі Xbox Game Pass додали більше 23 мільйонів друзів в Xbox Live, що на 70 відсотків більше нових друзів. З точки зору ігор, передплатники "грають вдвічі більше", хоча компанія не сказала, засноване це на загальному часу або кількості зіграних ігор. Крім того, Microsoft заявила, що багатокористувацькі ігри для передплатників зросли на 130 відсотків.

Інша цікава статистика полягає в тому, що передплатники грають на 40 відсотків більше ігор в цілому, в той час як понад 90 відсотків користувачів грали в гру, яку вони могли б бачити в минулому. Microsoft додала, що передплатники перевіряють жанри, яким раніше не приділяли уваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми з цікавістю спостерігаємо за Xbox Game Pass. Він змінює те, як ми граємо, і відкриваємо для себе ігри разом, і надихає нас на нашу подорож, щоб допомогти людям об'єднатися за допомогою ігор», - сказав бос Xbox Філ Спенсер. "Я завжди вірив, що у ігор є унікальна сила, щоб об'єднати нас, і я пишаюся тим, як наша форма мистецтва представляє цю унікальну силу більшій кількості людей у важку хвилину. Я не сумніваюся, що завдяки цьому досвіду ми станемо сильніше, ніж будь коли".

Одне з наступних великих доповнень до Xbox Game Pass - знаменитий вестерн Rockstar Red Dead Redemption 2, який запускається в програмі 7 травня. Гра з'явиться в каталозі, оскільки велика гра Rockstar, GTA V, вилучена з програми. Кооперативна гра Moving Out була несподівано запущена в сервісі на цьому тижні.

Знай писав, що Microsoft без зайвої скромності хвалиться потужністю нової консолі Xbox Series X. Однак для звичайних геймерів найбільш цікаві ігри, в які вони зможуть пограти на потужній консолі. Тепер же в мережу злили список майбутніх ігор, які будуть доступні на консолі від Microsoft.