Раніше передбачалося, що витік даних, який викликав великий скандал в ігровій індустрії стався з вини шахрайства одного зі співробітників студії Naughty Dog.

Тим не менш, аккаунт в Твіттері @PixelButts опублікував довгу теорію про те, як можна було отримати і поширити кадри з гри.

Ігровий журналіст Джейсон Шрайер також підтвердив цю новину в Твіттері, написавши: "Після спілкування з двома людьми з прямим знанням того, як стався витік The Last of Us Part II, а також поспілкувавшись з деякими співробітниками Naughty Dog, у мене є гарне уявлення про те, що сталося".

"Коротка версія: хакери виявили вразливість в патчі для старої гри Naughty Dog і використовували її для отримання доступу до серверів Naughty Dog".

The Last of Us Part II - один з найбільш очікуваних релізів року.

Це продовження всесвітньо відомої гри PS3 2013 року «Одні з нас», в якій взяли участь два чарівних персонажа, які перетинають постапокаліптичні США. Гра була покращена і випущена на консолі PS4 через рік після її дебюту.

Нагадаємо, Знай писав про те, що сторінка американського магазину гри опублікувала у нижній частині вимоги до вільного місця, а також відомості про ліцензування та авторські права. Вже було загальновідомо, що фізична версія The Last of Us Part 2 буде поставлятися на двох дисках, тому не дивно, що цифрова версія завантаження досить велика.

Red Dead Redemption 2 вперше повернув тренд двох дисків, коли він був запущений в жовтні 2018 року, але поставив перед необхідністю перемикатися на півдорозі шляхом включення диска з даними і відтворення диска. На що б ви розраховували, не забудьте очистити жорсткий диск PS4 до дня релізу.