Фахівці компанії iFixit опублікували оновлений рейтинг кращих смартфонів в плані їх ремонтопридатності. Ці смартфони полагодити легше інших, причому зробити це можна самостійно з-за простоти конструкції і складання.

Fairphone, ifixit

Перше місце зайняв Fairphone 3, який став другим телефоном в історії, який отримав максимальну оцінку iFixit. Пристрій також має знімний акумулятор, що є рідкістю у наш час. Доступ до таких ключових компонентів, як акумулятор і екран Fairphone 3 можна отримати за допомогою викрутки Phillips або викрутки Torx. Звичайно ж, замінити ці деталі може кожен, потрібно лише примітивні вміння.

Друге місце зайняв Shift6m, який був створений німецькою компанією Shiftphone. Смартфон отримав 9 балів з 10 можливих, його похвалили за легко змінний акумулятор, а також за те, що дисплей утримується на місці без клею тільки гвинтами і затисками, що теж позначилося на його ремонтопридатності.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

На третьому місці виявився торішній недорогий смартфон Google Pixel 3a, який отримав 6 балів. Слідом йде торішній OnePlus 7T, який отримав 5 балів. Ці смартфони ремонтувати не дуже просто, але в цьому плані вони все одно перевершують більшість Android-телефонів на ринку. Зазначимо, що більшість сучасних смартфонів залиті клеєм заради захисту від пилу та вологи, що негативно позначається на ремонті гаджетів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.