Ілон Маск знову став батьком . Матуся - співачка Граймс (у неї це первісток).

Підкорювач Марса вже написав в твіттері, що з його дівчиною все добре, пологи пройшли спокійно, а у нього тепер ще один син. Не секрет, що Маска тепер шестеро дітей, разом з новонародженим. Користувачі соцмереж вітають Маска з поповненням у родині.

Ілон Маск і новонароджена дитина, telegram

Щоправда, відбувалося це все на тлі загальної неприязні до Маску, і це стосується не тільки користувачів мережі, які не згодні з точкою зору Маска з приводу карантину.

Ілон Маск, фото Instagram
Ілон Маск, фото Instagram

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Чим довше у США триває карантин, тим більше людей виступають проти нього. Звичайно ж, Маск не міг не відзначитися - він теж підтримав відкриття карантинів, так як його компанії довелося відкласти відкриття заводу по створенню електрокарів.

Тепер же іноземні журналісти запевняють у соцмережах, що Маск помиляється, тим самим створюючи небезпеку для всіх.

Джошуа Топольський у своїй колонці припустив, що Маском рухає не “прихильність демократії”, а бажання отримувати прибуток - робота і успіх Tesla безпосередньо залежить від того, скільки ще триватиме карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.