В Apple очікують, що новий бюджетний iPhone SE буде високий попит в країнах з середнім рівнем доходу. Звичайно ж, це стосується і України.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Про це заявив глава компанії Apple Тім Кук, пише 9to5mac, передає The Village.

Кук впевнений, що після виходу iPhone SE багато користувачів перейдуть на iOS. Гендиректор Apple не уточнює, з якої саме системи перейдуть люди, але додає, що новий iPhone SE "швидше, ніж найшвидші телефони Android". До того ж, смартфон з новим чіпсетом і непоганою камерою в екосистемі Apple з iOS 13 точно буде користуватися величезною популярністю, адже вартість стартує з 14 999 гривень на території України.

До речі, раніше головний дизайнер Huawei розкритикував новий iPhone SE через зменшений екран.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Показати ще

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Проте, компанія зробила зменшений екран спеціально для тих, кт не любить величезні смартфони з больишми екранами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.