Microsoft анонсувала Xbox 20/20, щомісячний цифровий захід, покликаний розповісти про майбутнє платформи Xbox зі свіжими новинами про майбутні ігри Xbox Series X, захопливими подробицями про ініціативи, такі як Project xCloud, і багато чого іншого.

У своєму новому повідомленні в блозі на веб-сайті Xbox CVP директор по ігровому маркетингу Джеррет Уест також підтвердив, що перший огляд ексклюзивних ігор для Xbox Series X відбудеться в липні, у той час як випуск Inside Xbox в цей четвер буде присвячений головним чином майбутнім стороннім іграм для платформи.

Консоль Xbox Cyberpunk 2077 \\ скрін з Youtube
Консоль Xbox Cyberpunk 2077 \\ скрін з Youtube

"Починаючи з епізоду Inside Xbox від 7 травня, ми будемо демонструвати, що відбувається в світі Xbox кожен місяць, саме тому ми називаємо його Xbox 20/20", - пояснює Джеррет Уест.

"Ці щомісячні зустрічі будуть відбуватися протягом всього року і стануть для нас способом познайомитися, поспілкуватися і поговорити з вами про те, що чекає нове покоління ігор, у тому числі про те, що буде з Xbox Series X, Xbox Game Studios , Xbox Game Pass і Project xCloud. Кожен місяць буде приносити щось нове".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Xbox
Xbox

Уест також підтвердив, що всі 15 ігрових студій Xbox, такі як Double Fine, Obsidian Entertainment і The Coalition - "старанно працюють" над іграми наступного покоління для Xbox Series X і ПК, а також готуються до свята 2020 - запуск як самої консолі, так і головного дітища Halo Infinite (який також виходить на ПК в той же час).

Раніше Знай писав про те, що французький розробник Ubisoft представив перший трейлер до нової частини серії Assassin's Creed. Нагадаємо, що серія ігор з найманим вбивцям вже не перший рік користується величезною популярністю. Основні події в Assassin's Creed Valhalla розгортаються в Англії в IX столітті. Головний герой - конунг клану норвезьких вікінгів Ейворі, який протистоїть короля Уессекса Альфреду Великому.