Компанія розробник Naughty Dog перенесла страшний удар від хакерів, які нещодавно зробили найбільший злив спойлерів з гри і розкрили критичні факти сюжету ще до виходу гри.

Після такого великого зливу Naughty Dog намагаються оговтатися і думають, як привернути увагу фанатів.

Так у Twitter Naughty Dog з'явився короткий відеоролик про те, коли буде випущений черговий трейлер гри.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Судячи з усього, черговий трейлер планується представити 05.06.20. До речі, сама гра виходить незабаром після презентації трейлера - 19 червня.

Раніше Знай писав, що Sony нарешті назвала остаточну дату виходу довгоочікуваної гри The Last of Us Part II, яку перенесли на невизначений термін.

"Оскільки наші команди в Sony Interactive Entertainment і Worldwide Studios наближаються до етапів розвитку і стикаються з світом, змінених за допомогою COVID-19, ми змушені пристосовуватися до існуючих умов, що постійно змінюються. Із-за деяких порушень наших робочих стилів ми хотіли надати оновлення гравцям PlayStation, які хочуть дізнатися, коли наші такі ексклюзивні ігри з'являться на PlayStation 4.

Також Знай повідомляв, що стало відомо, кого "дякувати" за слив спойлерів до грандіозного проекту Naughty Dog. Ігровий журналіст Джейсон Шрайер також підтвердив цю новину в Твіттері, написавши: "Після спілкування з двома людьми з прямим знанням того, як стався витік The Last of Us Part II, а також поспілкувавшись з деякими співробітниками Naughty Dog, у мене є гарне уявлення про те, що сталося".

"Коротка версія: хакери виявили уразливість в патчі для старої гри Naughty Dog і використовували її для отримання доступу до серверів Naughty Dog".