Компанія Apple оголосила дату проведення своєї щорічної конференції для розробників: у цьому році WWDC пройде 22 червня. Саме після цього заходу iOS 14 стане доступна для завантаження всім бажаючим. Дивно, але нова ОС буде доступна вже влітку, а не після виходу нових iPhone восени, як це було раніше. До речі, сам захід буде доступне для перегляду безкоштовно, в той час як вартість квитків на конференцію в 2019 році було близько 1600 доларів.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Судячи з активності Apple в першій половині року, ніяких апаратних новинок на заході не очікується. iPad Pro 2020 року, iPhone SE другого покоління і оновлені MacBook Pro вже вийшли, в найближчих планах iPhone 12 - але це перспектива осені. Так що захід, швидше за все, буде присвячено програмним новинок, серед яких виявляться iOS 14 iPadOS 14 macOS 10.16 і watchOS 7. Можливо, компанія покаже публіці Apple Watch 6, але в 2019 році, годинник показали одночасно з iPhone 11.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.