Samsung представила свої флагманські смартфони наступного покоління Galaxy S-серії - Samsung Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra в лютому цього року. Минуло близько двох місяців з тих пір, як смартфони надійшли в продаж.

Samsung Galaxy S20, gizchina

Тепер, згідно з повідомленнями, смартфоні Galaxy S20 провалили продажу. Повідомляється, що вони значно менш популярні, ніж їх попередники, принаймні в Сполучених Штатах, оскільки продажі відстають від серій Galaxy S10 і Galaxy S9.

Звіт M Science показує, що продажі Galaxy S10 становили приблизно 400 000, а для Galaxy S9 - близько 500 000 щотижня протягом другого тижня після запуску.

З іншого боку, нова лінійка Galaxy S20 не може навіть перевершити 200 000 тижневих продажів в кращу тиждень. Після четвертого тижня продажу постійно опускалися нижче за позначку 100 000, хоча минулого тижня повідомлялося про невелике зростання продажів.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Вважається, що це з-за двох причин - 5G і ціни. Далеко не у всіх країнах підтримка 5G вже доступна, так і смартфон з цінником в 1400 доларів сподобається далеко не всім.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.