Південнокорейська компанія Hyundai знову вивела на тести прототип кросовера Tucson 2021 модельного року. Проте цього разу йому не вдалося підкорити Нюрбургрінг і завершити випробування, так як він ледь не потрапив в аварію. Втім, цей момент потрапив на відео, так що тут слова зайві.

Hyundai Tucson, autocentre

Причиною даного інциденту стала втрата трьох з п'яти гайок від переднього колеса, розташованого з боку водія. Ймовірно, хтось не затягнув їх належним чином. Однак пілот вчасно зрозумів, що з колесом щось не так і з'їхав на узбіччя. Про поломки він повідомив в сервісну службу, яка і забрала автомобіль з траси. Можливо, проблема не в авто, а в неуважності механіка. Втім, позитивно на репутацію компанії Hyundai це не вплине.

У разі втрат всіх болтів, колесо точно б полетіла в інший бік, а ось автомобіль залишився б без одного колеса.

Відзначимо, що прототип Hyundai Tucson покриває досить тонкий шар камуфляжу, який дозволяє розглянути дизайн екстер'єру авто. Анонсують новинку вже в кінці цього року.

Популярні новини зараз
Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання
Показати ще

Hyundai Tucson, autocentre

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.