Новий трейлер Naughty Dog для The Last of Us Part II, продовження улюбленої гри 2013 року, не обіцяє нічого хорошого для Еллі. Випущений сьогодні - 6 травня - трейлер обіцяє криваву подорож, повну втрат і страждань, мабуть, для всіх учасників.

The Last of Us Part II запрошує у подорож за дорослою Еллі в жадобі помсти. "Після того, як жорстока подія руйнує відносний мир, який Еллі знайшла в Джексоні, вона має намір відновити справедливість у відношенні винних", - йдеться в описі трейлера. "Коли вона полює за ними один за іншим, вона стикається з тяжкими фізичними та емоційними наслідками своїх дій".

Підготовка до запуску гри була непростою. The Last of Us Part II була відкладена на невизначений термін на початку квітня, напередодні запланованого на травень випуску з-за пандемії. Незабаром після цього відбулися серйозні витоку, про яких повідомлялося, що це робота хакерів. У витоку містилися ключові моменти гри. 27 квітня Sony оголосила, що довгоочікувана гра Naughty Dog з'явиться 19 червня.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Знай вже повідомляв, що раніше передбачалося, що витік, який викликав великий скандал в ігровій індустрії стався з вини шахрайства одного зі співробітників студії Naughty Dog.

Тим не менш, аккаунт в Твіттері @PixelButts опублікував довгу теорію про те, як можна було отримати і поширити кадри з гри.

Ігровий журналіст Джейсон Шрайер також підтвердив цю новину в Твіттері, написавши: "Після спілкування з двома людьми з прямим знанням того, як стався витік The Last of Us Part II, а також поспілкувавшись з деякими співробітниками Naughty Dog, у мене є гарне уявлення про те, що сталося".

Нагадаємо, раніше Знай писав, що сторінка американського магазину гри опублікувала в нижній частині вимоги до вільного простору, а також відомості про ліцензування та авторські права. Вже було загальновідомо, що фізична версія The Last of Us Part 2 буде поставлятися на двох дисках, тому не дивно, що цифрова завантаження досить велика.

Red Dead Redemption 2 вперше повернув тренд двох дисків, коли він був запущений в жовтні 2018 року, але поставив перед необхідністю перемикатися на півдорозі шляхом включення диска з даними і відтворення диска. На що ви розраховували, не забудьте очистити жорсткий диск PS4 до дня релізу.