Команда розробників відомого бенчмарку AnTuTu опублікувала свіжий рейтинг найбільш продуктивних смартфонів на базі Android. У квітневому рейтингу лідирують тільки смартфони, побудовані на базі однокристальних системи Snapdragon 865. Зазначимо, що смартфонів з таким чіпсетом величезна кількість, так що в список потрапили далеко не всі.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

OPPO Find X2 Pro, як і раніше, займає перше місце та другий місяць поспіль набирає в середньому 607 147 балів. Oppo Find X2 перемістився на друге місце, випередивши Xiaomi Mi 10 Pro. Підвищення рейтингу Find X2 може бути пов'язано з подальшим поліпшенням продуктивності після оновлення прошивки. Звичайно ж, китайські смартфони зайняли лідируючі позиції, ось тільки Xiaomi скинули аж на 3 місце.

З випуском чергової хвилі смартфонів на базі Snapdragon 865 у новому рейтингу відбулися зміни. IQOO Neo 3 і OPPO Ace 2 увійшли в десятку лідерів і виключили Xiaomi Mi 10 і Black Shark 3 зі списку.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Всі ці гаджети мають топові характеристики, і покупка одного з них гарантує комфортне використання смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.