Смартфон iPhone XR все ще користується популярністю, незважаючи на вихід в 2018 році. До того ж, він має непогані характеристики, якщо порівнювати з сучасними гаджетами.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Цінник значно відрізнявся від попередників, що зробило його самим популярним iPhone в 2018 і 2019 роках. Для нього регулярно проводять акції та знижки. Одна така якраз почалася в китайській платформі JD.com. На даний момент ціна на iPhone XR з 64 ГБ флеш-пам'яті становить 550 доларів, а версія з 128 ГБ обійдеться в 592 долара. Це виводить iPhone XR на рівень нового недорогого iPhone SE другого покоління. Втім, в цьому бюджетнику застарілий процесор, нехай і екран значно більше. Та й камера краще, взята з iPhone X, в той час як SE отримає камеру від iPhone 8.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Для порівняння, в українському магазині Apple iPhone XR зараз пропонується за ціною 18 499 гривень за версію з 64 ГБ і 19 499 за версію з 128 ГБ.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.