Компанія Apple підготувала нові пристрої до випуску. Принаймні за словами інсайдера, який добре себе зарекомендував Джона Проссер, компанія планує випустити нові бездротові навушники AirPods і новий моноблок iMac найближчим часом. До того ж, нові навушники порадують фанатів приємною ціною.

AirPods, gettyimages
AirPods, gettyimages

Проссер зазначив, що ще неанонсовані пристрої Apple фактично готові до відвантаження. Компанія може показати і запустити їх у продаж у будь-який час. Проте конкретну дату релізу новинок його джерела поки не з'ясували. Швидше за все, корпорація представить новинки на щорічній власної конференції, яка відбудеться цього літа. Сама ж конференція запланована на 22 червня. За чутками, iOS 14 покажуть цим літом, а завантажити її можна буде відразу після конференції.

Не виключено, що Apple збирається випустити більш дешеві навушники AirPods, чутки про які з'являлися раніше.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.