Компанія Microsoft вирішила перенести оновлення Windows 10 на кінець травня з-за величезної кількості вразливостей в ОС, які з'явилися після невдалого оновлення.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Можливий експлойт нульового дня повинен бути виправлений перш, ніж нова Windows 10 може бути випущена розробникам і виробникам.

Початкове припущення полягало в тому, що оновлення за травень 2020 року надійде 12 травня. Однак є новий звіт про перенесення на 28 травня. Передбачається, що причиною є експлойт нульового дня, що Microsoft хоче виправити перед випуском.

OEM-виробники, які повинні були отримати остаточну збірку 28 квітня, отримають її 5 травня, якщо все піде за планом. Оновлення для Windows 10 травня 2020 року - це досить невелике оновлення, яке в основному вносить удосконалення та не вводить яких-небудь важливих нових функцій. Тим не менш, це важливе оновлення, оскільки воно покращує продуктивність Windows 10. Зокрема, старі ПК повинні отримати найбільшу вигоду від оновлень.

Популярні новини зараз
Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Згідно з новими термінами, версія Windows 10 2004 року буде доступна для споживачів 28 травня 2020 року. Крім того, оновлення буде доступно для OEM-виробників 5 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.