Власники смартфонів Redmi K20 і K30 поскаржилися на швидку розрядку їх пристроїв після виконання останніх оновлень MIUI 11. Дивно, але смартфони швидше почали розряджатися навіть при роботі у фоновому режимі, так що проблема, швидше за все, полягає в оновленні прошивки.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

На проблему з автономністю смартфонів Redmi звернули увагу користувачі ресурсу Reddit. Аналогічні негативні відгуки є і на офіційному форумі підтримки Xiaomi, так що тепер компанія точно дізнається про нову проблему. Зазначимо, що це вже не перший раз, коли Xiaomi випускає невдале оновлення для смартфонів, що точно не позначиться позитивно на репутації компанії.

Частина користувачів зазначили, що на їхніх смартфонах Redmi такої проблеми не спостерігається. Однак, скарг достатньо для того, щоб визнати проблему актуальною. Очікується, що проблема буде усунута в наступних оновленнях оболонки MIUI 11.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.