Раритетні автомобілі, особливо якщо вони були випущені невеликим тиражем, коштують чималих грошей і любителі старовинних машин влаштовують за ними своєрідну полювання. Саме такий випадок стався з унікальним родстера Mercedes-Benz 190SL, який знайшли в закинутому гаражі.

Mercedes-Benz 190SL, autocentre

Унікальний класичний автомобіль німецької марки знайшли на задвірках автосервісу у Великобританії. Судячи за станом родстера, він простояв під відкритим небом досить давно, покрившись товстим шаром пилу і бруду. В деяких місцях кузов проіржавів, а шини раритетного авто давно спустилися. Втім, він не виглядає повністю убитим, так що косметичний ремонт зможе перетворити цей автомобіль в справжній розкішний родстер.

Судячи з фото, автомобіль накинули ще купу бамперів і інших деталей. Втім на відміну від авто, жодної цінності вони не мають.

Відомо, що всього з конвеєра зійшло 25 881 екземплярів моделі, тому вона є ласою здобиччю для автоколлекционеров.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Mercedes-Benz 190SL

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.