З тих пір, як Tesla Model 3 з'явилася на ринку в 2017 році, широко розповсюджувалися припущення про внутрішній камері, яка захована в дзеркалі заднього виду і спрямована до салону автомобіля.

Генеральний директор Tesla Елон Маск заявив, що камера призначена для підтримки можливих планів компанії з робототехніки або навіть для запису сесій з функцією караоке. Але також були натяки на те, що камера буде використовуватися для розпізнавання людей в автомобілі і автоматичної доставки персоналізованих функцій.

Однак, тепер є здогади, що камер може бути використана і для відеоконференцій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відеоконференції в рамках Tesla будуть “виразно майбутньої функцією”, про що написав Маск в Twitter.

Сьогодні розважальні функції Tesla, такі як відеоігри або потокова передача Netflix, можуть використовуватися тільки тоді, коли автомобіль запаркована, але пов не означає, що функція відеоконференцій буде мати такі ж обмеження.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.