Компанія Microsoft оголосила, що цього літа влаштує змагання з інформаційної безпеки, де всі учасники можуть спробувати хакнуть операційну систему Microsoft Sphere і отримати за це $ 100 000. Схоже, хакері тепер можуть заробити легальним способом, а також здобути славу, хай і у вузьких колах.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Для того щоб прийняти участь необхідно залишити заявку в аплікаційній формі та зареєструватись на участь до 15 травня. Зробити це можна на порталі Microsoft Security Sphere Research.

Хакери зможуть відшукати вразливі місця системи, вивчаючи її документацію і роботу системи в цілому.

До того ж, якщо розробники знайдуть недоліки в системі Azure Sphere, то вони отримають додатковий бонус за програмою Azure Bounty Program - можлива додаткова виплата на 20 і більше відсотків. Подивимося, як хакери впораються зі зломом під наглядом самої Microsoft.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Microsoft, Comss
Microsoft, Comss

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.