Як повідомили самі розробники гри, в Fortnite зареєструвалася нове рекордна кількість гравців - тепер більше 350 000 000 користувачів з усього світу. Однак, це далеко не всі рекорди гри. Раніше студія зазначив, що за квітень місяць користувачі провели понад 3,2 мільярда годин в грі, і це величезна кількість часу, навіть для середньостатистичного гравця.

У березні минулого року компанія повідомляла, що показник гравців склав майже 250 000 000, таким чином зараз гра стала популярною рівно на 100 000 000 гравців з усього світу. Втім, цьому сприяли різні івенти внутрішньоігрові, за типом презентації альбому відомого реп-виконавця.

Fortnite, скріншот з відео

Таке збільшення популярності гри пояснюють тим, що через спалах вірусу COVID-19 люди все більше і більше часу проводять вдома, тому вони проводять свою самоізоляцію, граючи в Fortnite. Також зростання популярності сприяла доступність гри - вона на ПК, консолях і навіть на мобільних платформах.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.