Власники AirPods Pro зіткнулися з тріском в навушниках. І якщо проблема з'явилася на форумах ще в 2019 році, то в 2020 вона набула масового характеру.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Втім, користувачі ще в 2019 році прийшли до висновку, що причиною цього став включений режим шумозаглушення. Варто відзначити, що ці навушники стали першим гаджетом від яблучної корпорації, який впровадили цей режим.

Масової проблема стала до січня 2020 року, коли її почали обговорювати на форумі Apple. Запис зібрала вісім сторінок коментарів: як мінімум 1,5 тисячі користувачів поскаржилися на наявність тріска, так що проблема реально стала масовою.

І ось, 5 травня Apple випустила на сайті техподдержки інструкцію для користувачів, які зіткнулися з потріскують або статичними звуками в AirPods Pro. Це перша публічна реакція компанії на проблему, але компанія не оголосила цей недолік масовим браком.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

Що радять в Apple

  • переконатися, що на iPhone, iPad, iPod touch або Mac встановлена остання версія системи;

  • перевірити підключення пристрою, щоб виключити бездротові перешкоди;

  • спробувати послухати музику через різні додатки;

  • якщо проблема зберігається, звернутися в підтримку Apple.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.