Після виходу офіційних трейлерів The Last of Us: Part II ні в кого не залишилося сумнівів, що гра обіцяє користувачам революційну реалістичність графіки. Багато хто впевнені, що до The Last of Us: Part II такої деталізації персонажів та оточення навіть не бачили в ігровій індустрії.

Це навіть дало привід песимістам стверджувати, що при такому рівні графіки, розробники явно схалтурили при роботі з сюжетом і нас чекає сумне лінійне оповідання, без особливого драматизму і сюжетних поворотів, що запам'яталися в першій частині.

Але так як The Last of Us: Part II виходить ще на косолі четвертого покоління, вона буде замкнена в межах технічних можливостей PlayStation 4. А ось ігри, які очікуються на PlayStation 5 дійсно зможуть стати революційними і розкрити весь потенціал дітища Sony.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Наприклад, Horizon Zero Dawn 2 чутки про яку все активніше поширюються в мережі. Очікується, що гра може стати головним ексклюзивним релізом для PlayStation 5. Можливо, саме Guerrilla Games покажуть, на що саме здатна PlayStation 5, так як багато хто очікує, що продовження Horizon Zero Dawn стане частиною очікуваного прориву Sony.

список вакансій на сайті голландського розробника вже дозволяє будувати домисли про амбіції майбутнього проекту. Guerrilla Games зараз шукає для проекту "художника технічної рослинності" (насправді)!

По всій видимості, в студії працюють чотири команди, які займаються створенням "приголомшливою середовища", і це продемонстровано в оригінальній запису на PlayStation 4. А користувачі й фанати першої частини Horizon Zero Dawn можуть лише здогадуватися, що команда може зробити з обладнанням нового покоління.

Також користувачі ПК вже готуються стати щасливими володарями першої частини безсумнівного шедевра - Horizon Zero Dawn. Гра перестане бути ексклюзивом Sony і вийде в Steam улітку 2020 року. Ціна на гру поки невідомо, але на офіційній сторінці в Steam пропонують додати в бажане повне видання для ПК, коорое включає отримала безліч нагород рольову гру Horizon Zero Dawn і доповнення The Frozen Wilds з новими землями, вміннями, зброєю і машинами.