Китайські джерела стверджують, що Apple планує оснастити смартфони iPhone 12 можливістю двосторонньої бездротової зарядки, яка вже у флагманських смартфонах Samsung, Huawei та інших виробників. Іншими словами, майбутній iPhone 12 зможе заряджати бездротові навушники, розумні годинник, або навіть інший телефон. Звучить дуже круто, особливо, якщо врахувати, що це все відбувається по бездротової зарядки, що суттєво збільшує комфорт.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Ще в січні організація NFC Forum оголосила про вихід специфікації Wireless Charging Candidate Technical Specification (WLC). Вона дозволяє організувати бездротову зарядку пристрою з підтримкою NFC потужністю до 1 Вт, при цьому використовується та ж антена, і для зв'язку. Правда, потужність на сьогоднішній день занадто слабка для зарядки сучасного смартфона, але потенціал технології розкрито не повністю.

Перегляд фільму зі смартфона
Перегляд фільму зі смартфона // lifehacker.ru

Перед запуском iPhone 11 відомий аналітик Мін-Чі Куо заявив, що Apple не додала цю функцію в iPhone 11 із-за проблем з енергоефективністю. До того ж, тільки в 2020 році представили публіці бездротову зарядку за NFC.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.