Під капотом у Audi RS6 знаходиться четырехлитровая “вісімка” з бітурбо. Таке поєднання дозволяє німецькому універсалу видавати 600 кінських сил і 800 ньютон-метрів. Однак німецьке тюнінг-ательє Wheelsandmore підготував цілий пакет поліпшень, які допоможуть вичавити з движка ще більше. Правда, такий тюнінг обійдеться в 42 тисячі євро, але експерти з тюнінгу перетворять автомобіль в справжній спорткар, який зможе залишити своїх супротивників далеко позаду.

Audi RS6, Wheelsandmore

В топовому пакеті від ательє майстри встановлять безкатализаторный даунпайп, “обманку” для екологів і замінять сажеві фільтри. Характеристики, до речі, відповідні – 1 010 кінських сил і 1 250 ньютон-метрів. А це означає, на секундочку, що четырехлитровая “вісімка” Audi по потужності обганяє восьмилітровий W16 у Bugatti Veyron. Однак, аеродинаміка не дозволить Audi обійти Bugatti. Правда, крім тюнінгу двигуна ніяких змін не передбачається.

Audi RS6, Wheelsandmore

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50% У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.