днями на YouTube-каналі #iOS beta news опублікували відеоролик, що демонструє концептуальний дизайн телефону під назвою Apple iPhone 12 Flip. Це неофіційне відео, яке демонструє, яким може виявитися перший складаний смартфон Apple iPhone. Звичайно, гнучким його ніхто робити не буде, але сама ідея виглядає цікавою. Правда, цінник б зріс у кілька разів, так як складні смартфони набагато важче виробляти, не кажучи вже про нові деталі і нюанси складання. Яблучна корпорація не поспішає експериментувати з дизайном смартфонів, у всякому разі, наскільки радикально.

Нещодавній звіт показав, що світові поставки розкладачки Samsung Galaxy Z Flip зросли з 147000 одиниць у лютому до 230000 у березні. Це дуже непогано для телефону, який стоїть 1380 доларів. Це означає, що ринок гнучких смартфонів затребуваний, і кожна корпорація прагне зайняти лідируючі позиції на прибутковому місці.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.