Не секрет, що на ринок перший гнучкий смартфон Galaxy Fold і Huawei Mate X викликали чимало суперечок, особливо на тлі своєї ціни. Пізніше вийшли дешевше Motorola RAZR 2020 і Samsung Galaxy Z Flip. З першим все зрозуміло і його очікування було куди приємніше, ніж той сором, який супроводжував його вихід, а ось другий, всупереч очікуванням аналітиків, продовжує доводити, що в таких пристроїв є шанси на успіх.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Експерти повідомляють, що попри те, що Samsung Galaxy Z Flip коштує досить дорого, його продажу в березні цього року зросли. Смартфон продовжує непогано продаватися, навіть на тлі зниження світової економіки.

Ще більш значним виглядає зростання продажів, який склав + 56,1% до показників лютого. Для порівняння, в лютому компанія випустила 147 000 своїх смартфонів. Це ще раз доводить той факт, що на смартфон не просто повелися з-за його новизни, а він дійсно непогано працює і справляється зі своїми основними завданнями.

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.