Один з розробників SteamDB розповів, що Valve, схоже, працює над системою лояльності, яка потенційно може винагороджувати користувачів ігровими знижками та віртуальними предметами.

Павло Джундик опублікував цю новину в Twitter, зазначивши, що система «Нагороди за лояльність» буде містити бали, які нараховуються поступово. Їх можна використовувати для рівнів значків, і дозволить реагувати на відгуки користувачів.

За словами Джундика, будуть також "нагороди" і, можливо, система, в якій гравці зможуть отримувати знижки на ігри в якості нагороди за їх лояльність до Steam.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше Знай писав, що перший на ринок гнучкий смартфон Galaxy Fold і Huawei Mate X викликали чимало суперечок, особливо на тлі своєї ціни. Пізніше вийшли дешевше Motorola RAZR 2020 і Samsung Galaxy Z Flip. З першим все зрозуміло і його очікування було куди приємніше, ніж той сором, який супроводжував його вихід, а ось другий, всупереч очікуванням аналітиків, продовжує доводити, що в таких пристроїв є шанси на успіх.

Також Знай повідомляв, що аналітик назвав ціни на консолі Xbox Series X і PlayStation 5. До офіційної презентації Microsoft Xbox X Series ще багато часу. Компанія вже анонсувала зовнішній вигляд і апаратну частину цього пристрою. Компанія також розповіла, які ігри буду ексклюзивом для консолі, і які з них будуть доступними прямо зі старту.

Згідно з прогнозом аналітика Майкла Пачтера, ціна консолі Xbox Series X може виявитися нижче очікувань гравців. Мова йде про 400 доларів. Хоча більшість людей вважають, що роздрібна ціна Series X і PS5 може становити від 500 до 600 доларів, у Пачтера є підстави вважати, що Microsoft може бути готова до суттєвих збитків.

Пачтер сказав, що, оскільки інші канали прибутку Microsoft дуже широкі, вона може умовно нести збитки. В даний час параметри конфігурації майбутньої консолі Microsoft можуть бути трохи вище, ніж у PS5. Якщо ціна зменшиться на 100 доларів, це, безсумнівно, завдасть смертельного удару по Sony і PS5.