Інсайдер Джон Проссер опублікував відео з характеристиками і вартістю смартфонів iPhone 12. Нові телефони Apple будуть відрізнятися розміром екрана і його виробником, матеріалом корпусу, об'ємом пам'яті і камерами. Тепер немає сумнівів, що нові смартфони будуть значно відрізнятися від своїх попередників.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Велика частина попередніх витоків підтвердилася. Серед помітних змін - тип матриці. Втім, як покаже себе екран ми дізнаємося вже після виходу самого смартфона, а анонс запланований на вересень 2020 року.

Також Проссер зазначив, що підтримка режиму дисплея 120 Гц, який очікується в моделях Pro, буде залежати від часу автономної роботи нових iPhone. Будемо ндеяться, що яблучна корпорація додасть свої смартфони потужні акумулятори.

Вихід лінійки iPhone 12 намічений на осінь 2020 року. Продажі смартфонів почнуться в різний час - 5,4-дюймовий і два 6,1-дюймових iPhone 12 вийдуть у вересні, а топові iPhone Pro 12 - в жовтні. До речі, ціни теж здивують - стоковий iPhone 12 буде продаватися за ціною від 650 доларів.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

iPhone 12

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.