Співтовариство Huawei недавно опублікував повний звіт про інтерв'ю з засновником Huawei Рен Чжэнфэй в Південному Китаї. Жень Чжэнфэй ще раз розповів про заборону США і ланцюжку поставок Huawei. Він вважає, що для Huawei неможливо повністю видалити американський чіп з ланцюжка поставок. За його словами, це неможливо, тому що американські компанії теж повинні вижити. Втім, варто відзначити, що виробники чіпсетів і інших компонентів співпрацюють не тільки з Huawei.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Під час інтерв'ю журналіст запитав, чи має Huawei можливість повністю “деамериканізувати” свою ланцюжок поставок? Жень Чжэнфэй сказав:

Жень Чжэнфэй сказав, що глобалізація сформувала таку ситуацію сьогодні. Будуть суттєві проблеми, якщо який-небудь розділ обробної промисловості буде відсутній.

За його словами, американські компанії, що підпадають під юрисдикцію Міністерства торгівлі США, будуть звертатися за ліцензією. Якщо заявка отримає схвалення, компанії зможуть співпрацювати. Однак, подібне вдалося тільки компанії Microsoft, а санкції проти Huawei продовжують бути актуальними.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду
Показати ще

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.