Відомий інсайдер стверджує, що Apple має намір впровадити підтримку 5G в AR-окуляри (AR - доповнена реальність). Втім, Wi-Fi-версія смарт-очок компанія випускати не будуть.

Apple Glasses, gizchina

Очікувані Apple Glasses також отримають набір датчиків для точного відображення віртуальних об'єктів. У цьому також допоможе новий сканер LiDAR, який був представлений в березні в iPad Pro. Крім того, окуляри будуть використовувати дані від iPhone і Apple Watch для кращого калібрування. Правда, ескізів ми так і не бачили, як і патентів на нові девайси від Apple. Коли яблучна корпорація випустить подібний гаджет - невідомо. Та й не факт, що окуляри з'являться взагалі на ринку.

Наголошується, що Apple Glasses працювати з новим користувальницьким інтерфейсом під кодовою назвою Starboard. Подивимося, як це буде виглядати насправді, якщо яблучна корпорація захоче захопити ринок розумних очок.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.