Рольова гра Assassins Creed Valhalla від Ubisoft стане доступною в жовтні 2020 року, а до гри ще 5 місяців. За словами Ubisoft, гра буде підтримувати дозвіл 4K на Xbox Series X. Але останні новини можуть розчарувати геймерів, і ось чому.

ASSASSIN’S CREED VALHALLA, скріншоти

Консоль від Microsoft позиціонувалася як “найпотужніша з коли-небудь розроблених консолей” з 12 TFLOP. За іронією долі, остання версія Assassin's Creed буде підтримувати тільки 30 кадрів в секунду з роздільною здатністю 4K. За словами Ubisoft, вони не тільки націлені на створення красивих світів, але і на прискорення завантаження.

Сподіваюся, що в майбутньому все може змінитися. Але ви отримаєте AC Valhalla на швидкості 4K 30fps в день запуску. Це означає, що нова гра Assassins Creed буде працювати зі швидкістю 30 кадрів в секунду на всіх ігрових консолях. І проблема не в самій консолі а у розробці гри, яка не може гарантувати плавність картинки, навіть якщо потужність пристрою це дозволяє зробити.

ASSASSIN’S CREED VALHALLA, скріншоти

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.