Mercedes-Benz планували представити нове покоління S-Class пізніше в цьому році. Втім, у мережі вже злили зовнішність нового седана. Відразу варто відзначити, що зміни є, але у зовнішньому вигляді їх не так вже й багато.

чи не найбільш серйозні зміни зовні торкнулися оптику. До того ж, дещо змінився вигляд і радіаторної решітки.

Судячи з фото, серйозних змін варто очікувати в салоні. Так, мультимедійний комплекс MBUX, який об'єднував в собі і управління інформаційно-розважальною системою, і приладову панель, розділили. Тепер за приладову панель відповідає окремий широкоформатний екран. А за мультимедіа тепер відповідає дуже великий планшет, нагадує про Tesla. Занадто багато дисплеїв для одного авто, які розмістили ще позаду водійського сидіння, і переднього пасажирського, які можна зняти. Швидше за все, вони будуть доступними і в базовій версії.

При цьому новий S-Class буде існувати в двох версіях. Стандартна версія як і раніше буде базуватися на платформі MRA. У той час як більш просунута версія з приводом на всі колеса стане першою моделлю на новій платформі Modular Electric Architecture (MEA). Причому MEA створювалася з прицілом на створення електрокарів, так що автомобіль можна сміливо назвати флагманським.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Mercedes-Benz S-Class, autocentre

На жаль, про ціни поки говорити рано, та й автомобілі покажуть вже ближче до другої половини 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.