Компанія розробник Naughty Dog продовжує підігрівати інтерес до довгоочікуваного релізу The Last of Us Part II. Незважаючи на сливи спойлерів і витоку від хакерів, інтерес багатьох користувачів тільки став рости і всі з нетерпінням очікують релізу ексклюзиву від Sony.

Зараз Naughty Dog опублікувала повідомлення у своєму мікроблозі Twitter про те, що до дня релізу буде регулярно публікувати відеоролики, які знайомлять гравців зі своїм дітищем.

"Представляємо нашу нову серію відео "Inside The Last of Us Part II"! Сьогодні і протягом наступних кількох тижнів ми будемо випускати нові епізоди, які ближче познайомляться з грою - від ігрового процесу до обстановки", - йдеться в повідомленні Naughty Dog.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Менш ніж за годину повідомлення розробників набрало тисячі лайків і ретвітів, а користувачі кинулися обговорювати новинку і неймовірну графіку.

Раніше Знай писав, що The Last of Us Part II буде доступна 19 червня 2020 року. Підготовка до запуску гри була непростою. The Last of Us Part II була відкладена на невизначений термін на початку квітня, напередодні запланованого на травень випуску з-за пандемії. Незабаром після цього відбулися серйозні витоку, про яких повідомлялося, що це робота хакерів.

Також Знай повідомляв, що новий трейлер Naughty Dog для The Last of Us Part II, продовження улюбленої гри 2013 року, не обіцяє нічого хорошого для Еллі. Випущений - 6 травня - трейлер обіцяє криваве подорож, повне втрат і жалю, мабуть, для всіх учасників.

The Last of Us Part II слід за дорослою Еллі в жадобі помсти. "Після того, як жорстоке подія порушує відносний світ, який Еллі знайшла в Джексоні, вона має намір відновити справедливість у відношенні винних", - йдеться в описі трейлера. "Коли вона полює за ними один за іншим, вона стикається з тяжкими фізичними та емоційними наслідками своїх дій".