Це не буде новою версією Fortnite. Замість цього це буде та ж гра, яка в даний час існує. Розробники уточнили, що це буде той же Fortnite вбудований в Unreal Engine 4, який просто працює на новому обладнанні.

«Зважаючи на те, що в даний час ми не можемо поділитися подробицями, більш потужне обладнання дозволить нам поліпшити продуктивність і візуальні ефекти», - пише Epic у оновленні на веб-сайті гри.

Компанія також заявила, що планує підтримувати крос-прогресію для існуючих гравців, які переходять на нові консолі, а також крос-плей між усіма версіями гри. Не зовсім ясно, чи означає це, що крос-прогресія і крос-плей будуть доступні при запуску PS5 і Xbox Series X або в майбутньому.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зрештою Fortnite буде оновлено в Unreal Engine 5 в середині 2021 року. Epic також повідомила, що планує продовжувати підтримувати гру на наявних платформах. Fortnite вже піддався деяким оновленням движка: раніше в цьому році Epic перевела гру на нову фізичну систему під назвою Unreal Chaos Engine. Вірний своїй назві, він представив кілька нових дивних помилок, які компанія виправляла в наступних оновленнях.

Epic також анонсувала новий пакет для розробників під назвою Epic Online Services. Це набір інструментів, які Epic використовує для управління онлайн-компонентами Fortnite, такими як matchmkaing і облікові записи гравців, і робить їх безкоштовними для всіх розробників як «простий мультиплатформовий SDK». Сподіваємося, що це допоможе студіям реалізувати крос-гру і крос-прогрес у своїх іграх в майбутньому.

Раніше Знай писав, що популярний мережевий багатокористувацький шутер готує новий сюрприз шанувальникам - незабаром у грі стартують дні Зоряних Воєн - про це повідомляється в офіційному акаунті гри в Twitter. Поки ж під внутрішньоігровий магазин додали дуже популярних раніше персонажів з всесвіту Star Wars - Рея, Кайло Рена і штурмовика ситхів.