Компанія Epic Games представила демо п'ятого покоління свого ігрового движка Unreal Engine для консолі нового покоління PlayStation 5. Звичайно ж, зараз картинка виглядає просто революційно, і відрізнити від реальності з кожним разом все важче. Якщо критики хвалили Unreal Engine 4 за його реалістичність і можливості, то 5 версія просто шокує геймерів картинкою.

Розробники представили технічне демо і показали, як виглядатимуть гри на консолі PS5.

Вони запевняють, що це відео - ролик з гри на Unreal Engine 5, записаний в реальному часі. У демонстрації реалістичні 3D-моделі з текстурами в дозволі 8К, які використовують під час зйомок високобюджетних голлівудських фільмів.

Звичайно ж, реалістичне освітлення на місці. Експерти також відзначають, що в цій версії вижка не буде моментів, який об'єкти не встигають прогрузиться перед гравцем, і з'являються прямо перед носом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Новий двигун випустять в 2021 році.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.