Сучасні мобільні телефони оснащені безліччю можливостей, але функція камери OnePlus 8 Pro ще не була представлена ні в одному смартфоні. Користувач виявив спеціальний фільтр, який дозволяє бачити “нутрощі” деяких об'єктів. Звичайно, це не рентген, але такої технології точно не було в камерах смартфонів.

Функцію "рентгену” забезпечує четвертий 5-мегапіксельний сенсор з вбудованим фільтром OnePlus 8 Pro. Він призначений для створення фотографій з високоякісними кольоровими ефектами шляхом комбінування апаратної особливості матриці та цифрової обробки. Подивитися внутрішні деталі об'єктів можна при використанні фільтра “фотохром”. І правда, фото дуже нагадують знімки рентгена.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Звичайно, можливості цієї функції обмежуються лише фантазією власника смартфона.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.