Останнім часом Google працює над оптимізацією свого додатку для обміну повідомленнями та налаштування RCS-чату для широкої публіки. Звичайно, до навороченному месенджери від Apple iMessage ще далеко, але компанія постійно додає нові функції для збільшення можливостей. Реакція emoji в повідомленнях RCS - остання функція, яку додали у Message від Google.

Google Massages

Для тих, хто не знає, ця функція дозволяє вам довго натискати на повідомлення, щоб побачити групу смайликів, схожих на ті, що можна побачити на Facebook, на вашому екрані, в тому числі великий палець вгору, великий палець вниз, гнів і плачучий смайлик. Ця функція працює тільки у версії RCS і недоступна в SMS-розмовах з причин обмеження технологій.

Google Messages, gizchina

Функція реакції на смайлики була вперше помічена користувачами Reddit. Але в даний час здається, що тест досить обмежений, і тільки кілька користувачів бачать 7 варіантів емодзі.

Популярні новини зараз
Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

На даний момент Google, схоже, тестує функціональність з невеликою кількістю користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.