Курйозне і в той же час небезпечна подія трапилася в британському Блекпулі. Англієць придбав Tesla Model 3 всього близько місяця тому, так що, по суті, це абсолютно новий автомобіль.

Однак, власника нового єлектрокара чекав неприємний сюрприз, який міг призвести до серйозного ДТП. І тим не менше, коли володар електрокара звертав на під'їзну доріжку до свого будинку, кермо електрокара вирішив відправитися в самостійне плавання. Він просто відвалився, і залишився в руках водія.

Загалом же за час володіння електрокаром він встиг наїздити близько 550 км. Власник стверджує, що йому дуже пощастило, так як подібне могло статися на автомагістралі.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Що стосується самої Tesla, компанія вже вжила заходів по виправленню ситуації: електрокар у власника забрали майже відразу ж, як стало відомо про інцидент, і повернули відремонтованим на наступний день. Виявилося, що кермо просто не був належним чином закріплений.

Кермо Tesla, Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.