Компанія Epic Games представила демо п'ятого покоління свого ігрового движка Unreal Engine для консолі нового покоління PlayStation 5. Звичайно ж, зараз картинка виглядає просто революційно, і відрізнити від реальності з кожним разом все важче. Якщо критики хвалили Unreal Engine 4 за його реалістичність і можливості, то 5 версія просто шокує геймерів картинкою.

Розробники представили технічне демо і показали, як виглядатимуть гри на консолі PS5.

Вони запевняють, що це відео - ролик з гри на Unreal Engine 5, записаний в реальному часі. У демонстрації реалістичні 3D-моделі з текстурами в дозволі 8К, які використовують під час зйомок високобюджетних голлівудських фільмів.

Звичайно ж, реалістичне освітлення на місці. Експерти також відзначають, що в цій версії вижка не буде моментів, який об'єкти не встигають прогрузиться перед гравцем, і з'являються прямо перед носом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Новий двигун випустять в 2021 році.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.