Згідно з повідомленнями, що Samsung готує новий гнучкий смартфон Galaxy Fold Lite до запуску разом з новим Galaxy Fold 2. Причина в тому, що Galaxy Fold 2 буде всього на 100 доларів дешевше, ніж його попередник. Втім, платити під 2 тисячі доларів за смартфон може далеко не кожен. На ринку вистачає гідних альтернатив, нехай і не зі складним екраном.

В новому звіті говориться, що Galaxy Fold Lite коштуватиме 1100 доларів. Крім ціни, новий телефон буде поставлятися тільки з можливістю підключення LTE. Більш того, пристрій, мабуть, являє собою комбінацію нових компонентів і по суті торішнього Galaxy Fold.

Гарною новиною є те, що телефон повинен зберегти чіпсет Galaxy Fold 2. Це означає, що у нас буде Snapdragon 865, а обсяг сховища повинен бути скорочений до 256 ГБ. Наявність чіпсету ставить його в один ряд з нинішніми флагманами, також перевершуючи Galaxy Z Flip, який був випущений з торішнім Snapdragon 855+, щоб знизити ціну.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

У звіті також говориться, що Fold Lite не буде мати ультратонкого скла на своєму внутрішньому екрані. Тому якість його зображення буде трохи нижче, ніж у Galaxy Z Flip.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.